Wij zijn trots op wat we doen

Ons werk

Ontwerp houten woongebouw vordert gestaag

Boogie Wood begint te swingen

In opdracht van Vorm Ontwikkeling werken wij momenteel aan het constructieve ontwerp van een omvangrijk woningbouwproject van 30.000m2. De omgevingsvergunning is ingediend.

Lees meer

Woodstone

Een van de grootste houten woningbouwprojecten in Europa, met een totaal vloeroppervlakte van 18.700 m2. Het benodigde hout komt uit duurzaam beheerde bossen in Oostenrijk.

Lees meer

De Houten Leeuw

Eerste houten woongebouw in Amsterdam voor sociale huur, met 53 studio appartementen voor jongeren.

Lees meer

Noorderlicht

Hamlet Home is ons eigen woningconcept met een GBO van 87M2, een beukmaat van 5.50 meter en maar liefst 4 slaapkamers. Het Hamlet Home concept is beschikbaar voor realisatie in heel Nederland. De woningen in Tuitjenhorn zijn onderdeel van de ontwikkeling Noorderlicht en zijn bestemd voor sociale huur.

Naast de variant met een GBO van 87M2 is er ook een versie van 69M2. Er zijn diverse plattegronden beschikbaar en het gevelbeeld- en materiaal is per locatie aanpasbaar. Voor de locatie in Tuitjenhorn werkten de architecten en constructeurs van Hamlet samen met BBHD Architecten.

Lees meer

Mock-up

Deze mock-up is onderdeel van de voorbereiding voor Woodstone dat medio 2023 gerealiseerd gaat worden. Het gebouw is volledig geconstrueerd zoals de torens ook gebouwd gaan worden. De mock-up bevat 3 volledig ingerichte modelwoningen. Het houten casco werd in maart 2022 in Heerhugowaard opgeleverd door Hamlet. De in afbouw was in handen van Bouwbedrijf De Nijs.

Lees meer

MAAK Haarlem

Uniek bedrijfsgebouw volledig opgetrokken uit CLT en glulam en als top-up geplaatst op een bestaand betonnen gebouw. Energieconcept op basis van PV panelen en waterstof. Regenwater wordt gebufferd en benut als grijs water. Op de riolering na kan dit gebouw zelfvoorzienend functioneren.

Lees meer