Laden...

Operationeel directeur bouwbedrijf

Hamlet Design+Build Technology is een jong bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van houten casco’s voor woningbouw en dan met name hoogbouw.

Inmiddels hebben we ruim 20.000 M2 aan CLT projecten in voorbereiding die vanaf 2022 door ons gespecialiseerde CLT bouwbedrijf Hamlet TTC, op locatie geassembleerd zullen worden.

 

Wij zoeken een hands-on Operationeel Directeur

In deze functie krijg je de dagelijkse leiding over dit nieuwe bedrijfsonderdeel. Daarbij zal je in de beginfase nauw samenwerken met de oprichter van Hamlet.

 

Maar let op: je komt niet in een gespreid bedje terecht. Weliswaar ben je een absolute professional, voor een beetje pionieren mag je niet terugdeinzen.

Je bent namelijk vanaf het begin betrokken bij het bedenken en organiseren van alle procedures, de bouwsystematiek, de fasering van de organisatie en bij de werving en opleiding van de assemblageteams. Je gaat leidinggeven aan de organisatie die je zelf opbouwt. Onze wens daarbij is een gelijk aandeel van mannen en vrouwen; ook in de assemblageteams. De bedrijfscultuur zal informeel, positief, gedreven en professioneel zijn.

 

Je wordt het aanspreekpunt voor de opdrachtgever in alle bouw gerelateerde zaken en je geeft leiding aan het complete proces; van planning en voorbereiding tot en met de uitvoering en oplevering.

 

Dit is niet zomaar en baan

Het is onze missie om bouwen met CLT tot de gewoonste zaak van de wereld te maken. Dat vergt passie en gedrevenheid van het hele team. Bovendien krijg je meteen een aantal behoorlijk omvangrijke CLT hoogbouw projecten op je bord.

Een aantal jaren ervaring als bijvoorbeeld projectleider bij een middelgroot bouwbedrijf is wel een must. Maar de juiste attitude, een positieve persoonlijkheid en de nodige (sociale) intelligentie zijn net zo belangrijk.

Je weet hoe de hazen lopen op de bouwplaats en in het hele proces daaromheen. En vanuit die kennis besef je ook dat er nog een boel te innoveren valt. Vanzelfsprekend ben je een warm voorstander van duurzaam bouwen en gaat je hart sneller kloppen van bouwen met hout.

 

Interesse

Stuur een e-mail met je CV naar  hans @ hamlet.nl

Neem contact met ons op

Postadres

Hamlet Design+Build Technology BV
Koningstraat 3C
2011 TB  Haarlem

Bezoekadres

Stationsplein 80
2011 LM  Haarlem

Contactgegevens

E-mail: info@hamlet.nl
Telefoon: 023 - 5 329 629
KvK: 76150852