Laden...
Tot 50% sneller bouwen.
Onze geïntegreerde aanpak en het plug&play bouwsysteem zorgen voor een efficiënt ontwerp- en bouwtraject, een hoge kwaliteit en minimale faalkosten.
Lees meer

Design+Build

Met behulp van onze beproefde principes en algoritmes  ontwerpen we in korte tijd het complete casco en gedetailleerde plattegronden. Dit levert een grote tijdsbesparing op t.o.v. conventionele ontwerpmethoden.
Onderdeel van deze geïntegreerde dienstverlening vormen de constructieve berekeningen, BIM modellering, genereren van de productiebestanden voor de CLT bouwelementen, de bouwvoorbereiding en assemblage op locatie. Design+Build als een naadloos geïntegreerd proces. 

 

Voor de afwerking van de houten CLT constructie kan er uit een groot scala aan gevelsystemen gekozen worden, waarmee uiteindelijk de afwerking en de visuele identiteit van het gebouw tot stand komen.

 

De gebouwen van Hamlet voldoen volledig aan het Nederlandse bouwbesluit en dragen bij aan het bouwen conform BENG en MIA.

 

 

Hamlet One

Hamlet One is onze architectuur tak waarmee we ons richten op het ontwerpen en realiseren van bijzondere projecten.  Daarbij beperken we ons niet tot woningbouw, maar gebruiken we onze expertise op het gebied van ontwerpen en bouwen met CLT en glulam ook voor hotels, bedrijfsgebouwen en paviljoens. 

Mooi, duurzaam, circulair en met een grote CO2 reductie. Op zo’n gebouw kun je pas echt trots zijn.

Tijdbesparing met Hamlet Design+Build plug&play bouwsysteemTijdbesparing met Hamlet Design+Build plug&play bouwsysteemTijdbesparing met Hamlet Design+Build plug&play bouwsysteem

Neem contact met ons

Postadres

Hamlet Design+Build Technology BV
Koningstraat 3C
2011 TB  Haarlem

Bezoekadres

Stationsplein 80
2011 LM  Haarlem

Contactgegevens

E-mail: info@hamlet.nl
Telefoon: 023 - 5 329 629
KvK: 76150852