Laden...
Duurzaam en circulair bouwen gaat niet alleen over het heden, maar vooral over de overtuiging dat we de volgende generaties niet moeten opzadelen met problematische gebouwen.
Read more

Snel, kostenefficiënt en natuurlijk circulair

Ons design+build systeem zorgt voor het snel (tot 50% sneller), kostenefficiënt (tot 10% goedkoper) en circulair (bouwen in hout) realiseren van het constructieve casco.  Wij bouwen daarmee meerlaagse woningbouw tot en met 12 verdiepingen. Volledig flexibel in vorm, indeling en afwerking en met een zeer lange levensduur. 

Het circulaire principe komt niet alleen tot uiting in het CLT materiaal, maar ook in de hoge mate van losmaakbaarheid dat onderdeel is van ons ontwerpconcept.

Bouwen in CLT is duurzaam (0,8 ton CO2 opslag per m³ materiaal) en voorkomt het gebruik van cement (verantwoordelijk voor 5% van de wereldwijde CO2 productie).

 

Het CLT dat wij toepassen komt uit Europese, duurzaam beheerde bossen. Additioneel aan het heraanplantprogramma van de bosbeheerder, heeft Hamlet een eigen programma. Voor elke m³ CLT die in een project gebruikt wordt, planten wij een boom, bij voorkeur in de gemeente waar we bouwen.

Bouwen in CLT cross laminated timber: Snel, duurzaam en circulairBouwen in CLT cross laminated timber: Snel, duurzaam en circulair

Neem contact met ons

Postadres

Hamlet Design+Build Technology BV
Koningstraat 3C
2011 TB  Haarlem

Bezoekadres

Stationsplein 80
2011 LM  Haarlem

Contactgegevens

E-mail: info@hamlet.nl
Telefoon: 023 - 5 329 629
KvK: 76150852