Laden...
Met behulp van ons algoritme ontwerp je in no-time het complete casco en gedetailleerde plattegronden. Het plug&play bouwsysteem garandeert minimale faalkosten tijdens de bouw.
Lees meer

Design+Build

Met behulp van ons algoritme ontwerp je in no-time het complete casco en gedetailleerde plattegronden. Dit levert een grote tijdsbesparing op t.o.v. de gebruikelijke ontwerpmethoden.
Het algoritme genereert tevens de constructieve berekeningen, digitale bouwtekeningen en de productiebestanden voor de bouwelementen.

Het algoritme is geïntegreerd met ons bouwsysteem op basis van Cross Laminated Timber (CLT). Uitsparingen voor deuren, ramen en leidingen worden in de CLT fabriek computergestuurd aangebracht. Daarmee ontstaat een plug&play bouwsysteem, met een zeer nauwkeurige maatvoering en minimale faalkosten tijdens de bouw. Voor de afwerking van de houten CLT constructie kan er uit een groot scala aan gevelsystemen gekozen worden, waarmee uiteindelijk de afwerking en de visuele identiteit van het gebouw tot stand komen.
De gebouwen van Hamlet voldoen volledig aan het Nederlandse bouwbesluit.

Het design algoritme wordt momenteel getest en zal in de komende maanden gereed komen voor toepassing.

 

Hamlet One

Niet elk gebouw kan met behulp van het algoritme ontworpen worden.

Hamlet One is onze architectuur tak waarmee we ons richten op het ontwerpen en realiseren van bijzondere projecten.  Daarbij beperken we ons niet tot woningbouw, maar gebruiken we onze expertise op het gebied van ontwerpen en bouwen met CLT en glulam ook voor hotels, bedrijfsgebouwen en paviljoens. 

Mooi, duurzaam, circulair en met een grote CO2 reductie. Op zo’n gebouw kun je pas echt trots zijn.

Tijdbesparing met Hamlet Design+Build plug&play bouwsysteemTijdbesparing met Hamlet Design+Build plug&play bouwsysteem

Neem contact met ons op

Adresgegevens

Hamlet Design+Build Technology BV

Bezoekadres: Stationsplein 80, 2011 LM  Haarlem

Postadres: Koningstraat 3C, 2011 TB  Haarlem

 

KvK: 76150852

Contactgegevens

E-mail: info@hamlet.nl

Telefoon: 023-5329629